Inschrijven TcG Wintercompetitie jan-april 2024

Deel 1 van de TcG Wintercompetitie is in volle gang en het is inmiddels weer tijd om je in te schrijven voor deel 2 van de TcG Wintercompetitie 2023/2024. Dat geldt uiteraard voor iedereen die aan het eerste deel meedoet.

Opgave beschikbaarheid:
Om tot een goede indeling te kunnen komen vragen we je de beschikbaarheid voor minimaal 10 speeldagen aan te geven. Natuurlijk verdeeld over je voorkeursdag(en) plus een aantal overige momenten. Bijvoorbeeld: je voorkeur ligt op de zondagen dan ook beslist een 3-tal zaterdagen beschikbaar houden of je voorkeur ligt op de zaterdagen dan tevens een 3-tal zondagen beschikbaar houden. Uitsluitend de vrijdagavond als beschikbaar aangeven is niet mogelijk; wel is het mogelijk de vrijdagavond in zijn geheel als niet beschikbaar aan te geven.

Wil je de beschikbaarheid beslist vóór 12 december a.s. inzenden.

Voor deel 2 (jan t/m begin april) is er beperkt ruimte voor een aantal nieuwe dubbels.

Kosten deelname: 75 euro per persoon bij deelname aan 1 onderdeel en 135 euro per persoon bij deelname aan 2 onderdelen. Ben je parklid bij Tennis­centrum Groenekan dan is het tarief respectievelijk € 65,00 per persoon bij deelname aan één onderdeel en € 120,00 per persoon voor deelname aan twee onderdelen. Doe je voor het eerst mee, dan betaal je voor deel 2 van de huidige wintercompetitie slechts 55 euro per persoon per onderdeel. Poule-indeling naar speelsterkte. Het aantal te spelen wedstrijden (van één uur) is minimaal 6 per onderdeel.

We verheugen ons op je komst naar Groenekan!

Wintercompetitie 2023-2024 Deel 2

  • Het dubbel geeft zich hierbij op voor de TcG-Wintercompetitie 2023/2024 deel 2 en is als volgt beschikbaar:

  • En is op de volgende data beschikbaar:

    Geef hieronder aan op welke dagen u niet beschikbaar bent door het vinkje weg te halen