Jeugdtraining

In het winterseizoen 2018-2019 worden de tennistrainingen voor de jeugd verzorgd door Sander van Heijst van tennisschool TAST.
De jeugdtrainingen worden gegeven op woensdag van 13.00 – 18.00 uur.

Het lesprogramma wordt tegenwoordig in kleuren aangeboden. (de genoemde leeftijden dienen als uitgangspunt):

  • TennisKids ROOD (betreft kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar). In deze kleur maken wij bij het indelen ook nog eens onderscheid tussen kinderen die 5 en 6 jaar zijn en kinderen die 7 en 8 jaar zijn. De kinderen spelen met een rode bal over de breedte van de baan. De baan is aangepast en dus kleiner gemaakt.
  • TennisKids ORANJE (betreft kinderen in de leeftijd vanaf 9 jaar t/m 10). Deze kinderen spelen met een Oranje bal en spelen op ¾ van de baan. Voor deze kinderen is de baan dus ook nog iets kleiner gehouden, zodat ze niet meteen al in het diepe worden gegooid en boven hun krachten moeten spelen.
  • TennisKids GROEN (betreft kinderen in de leeftijd van 11 t/m 12 jaar. Deze kinderen spelen inmiddels op de hele baan, alleen met een bal met “groene stip”. Deze bal is iets zachter en stuit iets minder hoog waardoor het spel op een grote baan beter gespeeld kan worden.
  • TennisKids GEEL (betreft kinderen vanaf 12/13 jaar. Zij spelen met de “gewone bal” op de hele baan.
Inschrijven voor de jeugdtraining

Bekijk de mogelijkheden en klik op het potloodje bij uw 1e keuze. Het inschrijfformulier verschijnt. Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres. U ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur. In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een 2e en 3e keuze aangeven. Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen. In stap 4 geeft u de partners aan. Wij vragen u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven. In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst een afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind hier de gegevens van de ouder/verzorger in.