Trainer Remco Carstens

RemcoCarstens

Beste Tennisliefhebbers,

Mijn naam is Remco Carstens, ik ben 38 jaar en woon in Bilthoven.

Sinds april 2014 verzorg ik voor TAST Tennis Academy Stefan Tewes tennislessen. Vanaf komend zomerseizoen zal ik voor TAST de tennislessen gaan verzorgen bij TC Groenekan.
Vanaf dat ik 9 jaar oud ben tennis ik al. Op straat ben ik begonnen en ook veel tegen een muur aan geslagen. De buren werden gek van mij en ik heb in die tijd heel wat muren versleten! Ik ben in Hollandsche Rading opgegroeid en daar ook altijd lid geweest. Aangezien de tennisbaan 300 meter van ons huis lag, was ik daar veel te vinden. Als ik niet aan het voetballen was of een andere sport met een bal aan het doen, stond ik op de tennisbaan partijen te spelen die uren duurden.

Ik heb de Tennisopleiding gedaan in Vleuten/ De Meern en heb daar mijn A licentie behaald. Sindsdien heb ik op diverse parken mogen lesgeven in dienst van BTA in Utrecht. Zo ben ik tweede trainer geweest bij L.T.V. De Doordraaiers in Houten en heb ik les gegeven in Utrecht bij o.a. U.L.T.C. Iduna en De Zwaluwen. Afgelopen winter heb ik lesgegeven bij SV Langbroek en TV Griffensteyn in Zeist.

Naast tennis vind ik bijna alles op het gebied van sport leuk om te doen. Sinds ik de trotse vader van twee zonen ben blijft het op dit moment alleen bij tennis, hardlopen en wielrennen. Ik speel op zaterdag competitie in een vriendenteam in de 3de klasse.

Mijn doel is om iedereen op een enthousiaste manier beter te maken en vooral nog meer plezier te laten beleven in het tennis. Dit hoop ik komend seizoen ook bij jullie in Groenekan over te kunnen brengen. (neem en kijkje bij de jeugdtraining)

Tot ziens op de baan!

Met Sportieve groet,
Remco Carstens