Ledenactie

Word lid van Tenniscentrum Groenekan!

Tenniscentrum Groenekan is afgelopen zomer volledig gerestyled. Alle buitenbanen hebben verlichting gekregen en het clubhuis en het terras hebben een ware metamorfose ondergaan. Een moderne bar, gezellige haard en een overdekt terras zijn daar slechts een paar voorbeelden van. Tenniscentrum Groenekan is klaar voor de toekomst. Natuurlijk willen wij graag dat daar zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten.

Twijfel niet langer en word nu zeer voordelig lid. U betaalt slechts 50% van uw parkkaart (er zijn diverse mogelijkheden) en geen inschrijvingskosten. De parkkaart is geldig van 1 april 2015 t/m 31 maart 2016 maar u hoeft niet tot die datum te wachten. U kunt per direct komen tennissen op de kunststof buitenbanen (ook in de winter).

Naast het sportieve element biedt ook het verenigingsleven een hoop plezier. Zo worden er diverse toernooien en competities georganiseerd. U bent van harte welkom op het tenniscentrum voor een rondleiding.

ledenactie-korting700

Ben je al lid

Als je al lid bent van Tenniscentrum Groenekan dan kan ook jij je voordeel doen met de uniek ledenactie. Breng een nieuw lid aan en ontvang eenmalig dezelfde korting als het nieuwe lid. Kijk in onderstaand overzicht wat dat kan betekenen.

ledenactie-premie