TC Groenekan tijdelijk gesloten!

TENNISCENTRUM GROENEKAN TIJDELIJK GESLOTEN

Vanuit de overheid is besloten dat de geldende maatregelen voor sportcentra t/m 20 mei zijn verlengd.
Dit heeft bij ons gevolgen voor zowel de trainingen,  de binnenbanen, de buitenbanen, de kegelbanen als de horeca! Vanzelfsprekend houden wij ons ook aan die maatregel.

HOE NU ALS PARKLID?

Wellicht dat we na 20 mei  a.s. weer op beperkte schaal mogen tennissen. De gebruikelijke speelperiode is van 1 april t/m 31 maart, maar wordt nu door de crisis vooralsnog opgeschoven naar 1 juni 2020 t/m 31 mei 2021! Je betaling van de rekening wordt dan ook voor die periode aangemerkt!

DE TCG WINTERCOMPETITIE

Alle wedstrijden die in het weekend van 13,14 en 15 maart jl. in verband met de situatie ten aanzien van het corona-virus niet zijn gespeeld, worden later opnieuw gepland.
Evenzo geldt dat voor het gehele programma van 22 maart t/m april a.s.

KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE  WORDT NAJAARSCOMPETITIE

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt in zijn geheel niet gespeeld en in 2020 omgedoopt in de KNLTB najaarscompetitie.
Met de volgende speeldagen :
vrijdag 11,18 en 25 september; 2,9,16 en 23 oktober
zaterdag  12,19 en 26 september; 3,10, 17 en 24 oktober

CONTRIBUTIE BETALEN? WEES SOLIDAIR, STEUN JE VERENIGING!

Het is even niet anders. Je bent lid van een vereniging maar het park is gesloten en je mag nu niet tennissen of padellen. Hoe zit het dan met je contributie? Natuurlijk heeft iedereen begrip voor de maatregelen om het coronavirus te bestrijden, want onze gezondheid staat voorop. Jouw vereniging staat voor grote uitdagingen, want vaste lasten zoals loonkosten, huur en baanonderhoud lopen ondanks de crisis gewoon door. Juist daarom is het belangrijk om achter jouw vereniging te staan. Een vereniging is van en voor de leden: je moet het samen doen. Steun je vereniging daarom in deze tijden en wees solidair, betaal je contributie. Daarmee draag je bij aan de continuïteit van de vereniging, zodat je straks als de situatie het toelaat en de banen weer open gaan kan tennissen of padellen op jouw vereniging.

Blijf gezond!!