Verbouwing Tenniscentrum Groenekan

Verbouwing Tenniscentrum Groenekan

Er is de laatste tijd al veel veranderd op Tenniscentrum Groenekan. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn inmiddels alle buitenbanen van verlichting voorzien. Dat betekent dat er voortaan tot 11.00 ’s avonds buiten getennist kan worden. Door het verwijderen van een aantal heggen is er nu meer contact tussen de banen wat het voor toeschouwers leuker maakt om te kijken. Een groot gedeelte van het gaas is vernieuwd en er wordt gewerkt aan de beplanting.

Daarnaast krijgt de kantine een bijzondere facelift. De eerste tekenen daarvan zijn goed zichtbaar. De compleet nieuwe schuifpui, het frisse witte plafond, de antraciet-grijze vloer (binnen en buiten) en de eiken houten lambrisering zijn zo goed als klaar. Ook de open haard en nieuwe televisie zijn geïnstalleerd. Binnenkort volgt de bar en worden de nieuwe meubels geplaatst. Een compleet nieuw tenniscentrum!

In onderstaande fotoserie krijgt u een indruk van de nieuwe styling die door Bureau voor Bouwkunde Liefting uit Scherpenzeel is vormgegeven. De uitgangspunten zijn terug te vinden in de begrippen: robuust, warm, sportief, natuurlijk en kleur. Een beter beeld krijgt u natuurlijk als u het park bezoekt. U bent van harte welkom.