De verbouwing is bijna klaar!

De verbouwing van Tenniscentrum Groenekan is bijna voltooid. Het is een ware metamorfose. Verlichting op alle banen. Een nieuwe afrastering en meer zicht op de banen onderling. De aanblik is totaal veranderd. Drie markante overkappingen geven het clubhuis een gezellige en modern uitstraling. Het terras, bereikbaar via 3 grote schuifpuien, is vernieuwd en voorzien van nieuwe tafels, stoelen, plantenbakken en twee comfortabele lounge-banken.

Bij binnenkomst in het clubhuis herken je nog maar weinig van voor de verbouwing. De bar mag dan nog op dezelfde plaats staan maar lijkt in niets meer op zijn voorganger. Hij is bekleed met robuust (licht) eiken en heeft een opvallende bekleding op de staande delen. De hippe led-verlichting maakt de gedaantewisseling compleet. De antracietgrijze vloer die ook op het terras buiten ligt is binnen doorgezet. Ook in het clubhuis is het totale meubilair vernieuwd; eiken tafeltjes met kleurige stoelen aan de hal- en terraszijde, in het midden gescheiden door 3 robuuste ’sta’tafels (met barkrukken). De wand tussen de kleedkamers is kleurrijk behangen en voorzien van gezellige haard en royal televisie. Het prikbord is verhuisd naar de barkant. Minder opvallend maar wel belangrijk is de nieuwe verlichting in de hal. De kleurtemperatuur van de tl-verlichting is aangepast en geeft een beter resultaat. Natuurlijk, zoals altijd bij een ingrijpende verbouwing, blijven er verbeterpunten over. In de komende tijd zal daar nog aan gewerkt worden.

Toch kunnen we rustig stellen dat Tenniscentrum Groenekan klaar is voor de toekomst. Naast de voor tennis noodzakelijke infrastructuur is er ook een een eigentijds gezellig clubhuis gecreëerd waar we u graag ontvangen voor de sportieve en gezellige uurtjes. Binnenkort starten de parkkampioenschappen dubbelspel (29 augustus t/m 7 september), Dé TCG wintercompetitie (als u snel bent kunt u nog mee doen!) en uiteraard de altijd goed bezette indoor-toernooien. Kom snel eens kijken op het park!