Tennis Academy Stefan Tewes

TAST_120

Vanaf  het aankomend zomerseizoen zullen wij weer als zelfstandige school onder de naam TAST (Tennis Academy Stefan Tewes) verder gaan met het aanbieden van onze diensten én de tennislessen blijven verzorgen voor TV Griffensteyn in Zeist, SV Aurora in Werkhoven en SVL in Langbroek. Vanaf april 2013 bieden we ook actief onze diensten en de tennislessen aan, bij de BLTC te Baarn en TV Veenendaal West (TVVW). Tevens zullen wij deze zomer ook actief aan de gang gaan met verwerven van (jeugd)leden en aanbieden van tennislessen bij Tennisclub Groenekan.

Onze diensten bestaan voor het grootste gedeelte uit het geven van tennislessen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van evenementen waarbij te denken valt aan:  tenniskampen, trainingsweken, clubactiviteiten, thema lessen, conditietrainingen, bedrijven clinic’s, uitstapjes, wervingsacties, schooltennisprojecten en G-tennislessen.

De Tennis Academy hanteert een hoge morele standaard: integer, betrouwbaar, eerlijk en open. Verder kenmerkt de Academy zich door zijn betrokkenheid, gedrevenheid, enthousiasme, klantgerichtheid en flexibiliteit.

De  Tennis Academy is opgericht door Stefan Tewes. Stefan is inmiddels al ruim 16 jaar gediplomeerd tennisleraar met A en B licentie.  Stefan is begonnen als hoofdtrainer bij TV Griffensteyn en sinds 2008 ook als Tennis Academy actief bij SV Aurora en SVL én vanaf 2013 bij de BLTC en TVVW.